Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
U bent hier: U bent hier: Werkwijze

Frieten

Diverse soorten en merken van frieten, kroketten en andere afgeleiden.

Vlees, snacks

Honderden soorten vleeswaren en snacks van de bekendste merken.

Bieren, wijnen

Bieren en wijnen, maar ook koffie, thee, frisdranken, chocomelk.
Specialiteiten

Horecagroothandel voor uw frituur: volledig aanbod

Hoeveel producten biedt u aan? Het zijn er geen 2500, of toch? Daarom is Trappeniers Foodservice dé horecagroothandel voor uw frituur. U stelt er uw aanbod samen uit onze 2500 producten. Sauzen, zuurwaren, conserven, snacks, zoete voedingswaren, dranken, noem maar op: in elke categorie krijgt u ruime keuze.

En daar stopt het niet. Ook uw verpakkingen en poetsmiddelen haalt u bij ons. Of we leveren ze bij u aan huis. Dat bespaart u heel wat tijd en gedoe.

Horecagroothandel voor uw frituur: gespecialiseerd aanbod

Verwent u klanten graag met een extraatje? Een nieuw type hamburger of een speciale saus? Groot gelijk. Daarom houden we het aanbod zo gevarieerd mogelijk in onze groothandel. Uw frituur vindt er altijd dat ‘specialleke’.

Hoe het lukt om zoveel producten tegen zulke scherpe prijzen aan te bieden? Dankzij Belgo Snacks Group (BS Group). Die organisatie hebben we met enkele collega’s opgericht. Ze onderhandelt elk jaar met grote producenten als Mora en Vanreusel om de laagste prijzen te bedingen. Wij gewonnen, u gewonnen!

Meer informatie over de specialiteiten van Trappeniers Foodservice? Neem nu contact op met dé horecagroothandel voor uw frituur.
© 2012-2016 Trappeniers Foodservice NV
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Trappeniers Foodservice NV
Bredabaan 990
2170 Merksem
Tel.: +32 36447900
Fax: +32 36448300
Contacteer ons